Foto: PR.

Nog één week genieten van LAKtheater

Het LAKtheater sluit binnenkort definitief haar deuren en eindigt met een bijzondere serie optredens en een speciale afscheidsreceptie. In de week van 20 tot en met 23 juni treden diverse artiesten en groepen op, die in het culturele verleden van het LAK op het podium stonden. Per avond vinden er zeven à acht korte optredens plaats, die een indruk geven van toneel, dans, cabaret en muziek van de afgelopen jaren. De week wordt op zondag 24 juni afgesloten met een speciale receptie waarbij iedereen welkom is om afscheid te komen nemen van een markant Leids theater, dat helaas ophoudt te bestaan. De receptie wordt gehouden tussen 14.00 en 18.00 uur en de toegang hiervan is gratis.
Meer info en volledig (afscheids)programma: www.laktheater.nl

Melle Tuik in gesprek met Louise de Koning van het LAKTheater over de laatste week van het Leidse plattevloer theater.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×