Automobilist rijdt dronken vrouw klem

Zondag aan het begin van de middag hebben agenten een 64-jarige automobiliste uit Voorschoten aangehouden voor het rijden onder invloed en het doorrijden na een ongeval. De 64-jarige Voorschotense reed rond half ’s middags slingerend op de Leidseweg. De bestuurster heeft een spiegel van een geparkeerde auto geraakt en is hierna doorgereden.

Een andere bestuurder, die de aanrijding zag gebeuren, heeft met zijn auto de vrouw klemgereden op de kruising Leidseweg met de Oude Leidseweg. De politie, die even later ter plaatse kwam, heeft een blaastest bij de vrouw afgenomen. De blaastest gaf een resultaat van 725 ug/l terwijl 220 ug/l is toegestaan. De politie maakt een proces-verbaal op tegen de vrouw en heeft haar rijbewijs ingevorderd.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×