Buitenspeeldag op Bloemendaalselaan

Volgende week woensdag organiseert Het bewonerscomité ‘Doesplant’ een buitenspeeldag. Op de Bloemendaalselaan, die tussen 12.30 en 17.00 uur afgesloten is voor verkeer, is van alles te beleven. Kinderen kunnen een ritje maken op een pony, een workshop ZumbaTomic volgen, voetballen, spelen op een luchtkussen, of deelnemen aan allerlei andere buitenspelletjes. Ook is er vollop limonade en lekkers. De buitenspeeldag wordt dit jaar samen met Stichting Nadja (www.stichtingnadja.nl) georganiseerd. Deze stichting wil kinderen met een lichamelijke of meervoudige handicap, speelmogelijkheden bieden.

Het programma van de buitenspeeldag staat op www.buitenspeeldagdoesplant.nl

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×