Foto: Stadslab.

Kunst in etalages maakt binnenstad aantrekkelijker

Stadslab Leiden is vorig jaar van start gegaan met het presenteren van kunst in etalages van met name leegstaande winkelpanden. Vandaag heeft viltkunstenaar Petra van den Berg een etalage ingericht van een voormalig reisbureau aan de Breestraat 95. De intentie van Stadslab is om uiteindelijk zoveel mogelijk etalages in de Leidse binnenstad te laten inrichten door kunstenaars. Op deze manier wordt het centrum een stuk aantrekkelijker. Makelaars, eigenaren, kunstenaars, ondernemers en instellingen zullen moeten samenwerken om het project te laten slagen. Wie interesse heeft om mee te doen met kunst of een winkelpand beschikbaar te stellen kan zich aanmelden via www.stadslableiden.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×