Leidse Waterdagen weer in aantocht

Op zaterdag 23 en zondag 24 juni, vinden de Leidse Waterdagen plaats. Tussen 13.00 en 17.00 uur kunnen bezoekers van de binnenstad luisteren naar muziek en poëzie. Op zaterdag is het de beurt aan de popmuziek van het aanstormend talent, dat zijn of haar kunsten laat horen tijdens de derde editie van het TalentenJacht. Er zijn optredens van Van Messing, Killing Bags en Falling Leo.

Op zondag spelen de Amazing Stroopwafels, de FortNight Swing Bigband, Afrit 5 en de Jazzstad Leiden Allstarsband. Ook de straatmuzikanten die mee doen aan de Gouden Pet zijn van de partij. Zij zijn rond de Hooglandse kerk op tal van straathoeken te vinden. Meer informatie over de Leidse Waterdagen staat op www.leidsewaterdagen.nl

 

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×