Jazz Culinair in de Voorstraat

In Voorschoten vindt volgend weekend voor de eerste keer het evenement Jazz Culinair plaats. Op zaterdag 16 en zondag 17 juni kunnen bezoekers op de Voorstraat luisteren naar de muziek van binnen- en buitenlandse bands en genieten van culinaire hoogstandjes van de Voorschotense horeca.

Gabriƫlle Cramer vertelt Melle Tuik over het komende festival.

Op drie podia in de Voorstraat, zijn optredens. Niet alleen van jazzbands, er klinkt ook blues, popjazz en lounge. De toegang tot het evenement is gratis. Kinderen kunnen beide dagen terecht bij Kinderdagverblijf Het Postkantoor, waar ze kunnen knutselen, cupcakes kunnen versieren en naar films kunnen kijken.

Meer informatie staat op www.voorschotenjazzculinair.nl

 

Cultuur Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×