Shepherd, Kennedy, Jackson en Sas Weg bij ZZ Leiden

Het eerste team van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball neemt afscheid van vier spelers. coach Toon van Helfteren en bestuurslid technische zaken Rob van Hooven, hebben na de seizoensevaluatie besloten om volgend seizoen niet verder te gaan met Jevohn Shepherd, Gabe Kennedy en Thomas Jackson. Terry Sas beëindigt vrijwillig zijn basketballcarrière om als sportinstructeur aan de slag te gaan bij De Vlietlijn, één van de sponsors van ZZ Leiden. Op dit moment staan alleen Patrick Hilliman en Worthy de Jong voor volgend seizoen onder contract. Met een aantal spelers van de huidige selectie worden contractonderhandelingen gevoerd. Ook wordt er `buiten de deur’ gezocht naar versterking van het team.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×