Chloé net niet leukste dispuut van Nederland

Het Leidse damesdispuut Chloé, is netniet het leukste dispuut van Nederland. Van januari tot en met maart werd in 16 studentensteden gezocht naar het leukste dispuut van iedere stad. In Leiden namen 16 disputen deel aan de verkiezing. Door het verzamelen van stemmen en het uitvoeren van opdrachten, werd eind maart bekend dat Chloé de Leidse winnaar was. Het onderdeel van A.L.S.V. Quintus mocht door naar de landelijke verkiezing. Tijdens de landelijke finale in studentendiscotheek Woolloomooloo in Utrecht werd door acteur Tim Murck bekend gemaakt dat het Amsterdamse dispuut RemeX het leukste Nederlandse dispuut van 2012 is. Chloé eindigde op de tweede plaats. Alle leden ontvingen een shirt waarop staat dat Chloé het leukste dispuut van Leiden is.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×