Afgelopen zomer werd er voor het eerst een wedstrijd gezwommen in het Leidse open water. Vanwege het succes keert het evenement nu jaarlijks terug. (Foto: PR).

Vanavond zwemmen in de Oude Vest

Vanavond wordt er vanaf 18.00 uur gezwommen in het water bij de Oude Vest en de Beestenmarkt tijdens de Swim-in Leiden. Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen meedoen aan een openwaterzwemtocht van 250 meter bij de Beestenmarkt, een half uurtje later kan iedereen vanaf 12 jaar een duik nemen voor een prestatietocht van 1500 meter op de Oude Vest. Voor echt geoefende zwemmers is er ook een afstand van 4000 meter. De Swim-in wordt afgesloten met een estafette voor teams.

Alle info over afstanden, kosten en inschrijven staat op de website. De Swim-in is een initiatief van LZ1886 en de studentenzwemvereniging Aquamania.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×