“Aktiegroep Provincie uit Balans” gaat provinciehuis inpakken

Diverse actiegroepen hebben zich verenigd om samen de strijd aan te gaan tegen de nog aan te leggen RijnlandRoute. Woordvoerder Fred Holvast van BehoudRijnland haalt fel uit naar de provincie en stelt dat de “vierbaanskiloknaller” het laatste restje groen in de Randstad verpest. Ook beticht hij het provinciebestuur van “gegoochel met cijfers”, “foute aannames” en “flagrante leugens”.

Daarom gaat “Aktiegroep Provincie uit Balans” woensdag 13 juni 8:30 het provinciehuis inpakken. Op deze manier verwacht de actiegroep dat “iedereen binnen en buiten het provinciehuis kan zien dat de provincie Zuid-Holland een bord voor zijn kop heeft”. Ook zal BehoudRijnland namens 27 organisaties duizenden handtekeningen aanbieden tegen de aanleg van de route die de provincie maar liefst 1 miljard gaat kosten. Of het protest van morgen succes zal hebben valt nog te bezien, wel roept Fred Holvast eenieder op om 8:30 naar het provinciehuis te komen. Voor meer informatie over de protestgroepen en de Rijnlandroute zie:

www.behoudrijnland.nl
www.churchillavenue.nl
www.platformrijnlandroute.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×