Werk van Angelo Evelyn, foto: PR.

Angelo Evelyn en Greet Stroobants in Het Oude Raadhuis

Aanstaande zondag (om 16.00 uur) vindt de feestelijke opening plaats van een tentoonstelling met het werk van Angelo Evelyn en Greet Stroobants in Galerie het Oude Raadhuis. De Canadese Evelyn is oorspronkelijk een wetenschapper, die in 1979 naar de Hogekunstschool in Bremen ging. Daarvoor werkte hij als autodidact en later verdiepte hij zich vooral in grafiek en schilderen. Sinds 1993 woont de kunstenaar in Nederland. Op de tentoonstelling is zijn intrigerende werk te zien, gecombineerd met de sculpturen van Stroobants, die stevige sculpturen maakt, simpel in vorm, maar krachtig en weloverwogen.
De expositie is te bezichtigen van zondag 17 juni tot en met 8 juli.
Meer info en openingstijden: www.hetouderaadhuisvanwarmond.nl

Cultuur Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×