Foto: Herineringsmuseum Oegstgeest.

Vrijwilligers gezocht voor Herinneringsmuseum

Het Herinneringsmuseum Oegstgeest zoekt vrijwilligers, die als gastvrouwen of gastheren de bezoekers welkom kunnen heten. Het museum is ingericht in de sfeer van de 30-40 jaren en staat open voor jonge en oudere bezoekers die elkaar kunnen ontmoeten tussen spullen als een kolenkachel, Sunlight huishoudzeep of een harmonium. Het museum bevibndt zich op de begane grond van Woonzorgcentrum Rustenborch aan de Apollolaan in Oegstgeest en is geopend van dinsdag tot en met zondag tussen 13.30 en 16.00 uur.
Aanmelden en meer info via: Annemieke Tiggelman, coördinator vrijwilligers Marente, regio Oegstgeest/Leiden. 071-5171234.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×