SCW zoekt handige vrijwilligers

SCW Leiderdorp is op zoek naar vrijwilligers die kinderen willen begeleiden bij het bouwen en later weer afbreken van hutten. Voor deze activiteit die duurt van maandag 9 tot en met woensdag 11 juli, hebben zich al meer dan 175 kinderen aangemeld. Omdat er nog niet voldoende vrijwilligers gevonden zijn, kunnen zo’n veertig kinderen niet meedoen. Wie op één of meerdere dagen tussen 10.00 en 15.00 uur wil assisteren bij het verdelen van het hout en de spijkers, het bouwen van de hutten en het op woensdag weer afbreken ervan, kan zich melden via cjanson@scwleiderdorp.nl. Via dit adres is ook meer informatie verkrijgbaar over andere activiteiten van SCW Leiderdorp.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×