Programma Stadszomernachtdroom bekend

Onder het motto ‘Verander jouw stad’ heeft Stadslab een inspirerend programma samengesteld voor de vierde Stadszomernachtdroom, die op 19 juni gehouden wordt in Scheltema. Het publiek kan genieten van een eenakter over de Breestraat in 2022 en het Singelpark in 50 zinnenprikkelende zinnen. Visueel antropoloog, Steef Meyknecht, vertelt in beeld en geluid.

Voorzitter Koen Brakenhof van Stadslab Leiden verelt over de stadszomernachtdroom.

Inloop is om 18.30 uur en het programma duurt van 19.00 tot 20.00 uur. De avond wordt afgesloten met een borrel, muzikaal opgeluisterd door Vivienne Aerts. De bekende Leidse slager Van der Zon snijdt worst, lekker bij de borrel, waarvan de eerste voor rekening van Stadslab is.
Meer info en volledig programma: www.stadslableiden.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×