Alle natuur- en milieu(educatieve) activiteiten in de regio op één site

Onlangs is de website www.nmehollandrijnland.nl online gegaan. Op deze site is het volledige aanbod aan natuur- en milieu(educatieve) activiteiten in de regio Holland Rijnland te vinden. Niet alleen particulieren, maar ook scholen en bedrijven kunnen er terecht voor informatie over onder andere natuurtochten onder leiding van een gids, of leskisten met educatief materiaal. Ook kan er vanaf de site eenvoudig een activiteit gereserveerd worden. Iedere basisschool in de regio krijgt via de website een gratis champignonkweekbak aangeboden. Daarnaast geldt voor de eerste €200 aan besteld educatiemateriaal een korting van 50%.

De website is ontwikkeld vanuit het project Samen Duurzaam Holland Rijnland van de vijftien gemeenten van Holland Rijnland en is mede mogelijk gemaakt door een NME-arrangement van AgentschapNL en subsidie van de Provincie Zuid-Holland. Trekkers zijn NME-Leiden, NME-Avifauna en de gemeente Lisse. De coördinatie ligt bij het Steunpunt-NME, ondergebracht bij Omgevingsdienst West-Holland.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×