Radiodebat over Schoonheid bij Boerhaave

Aanstaande woensdag staat de debatreeks ‘Op de snijtafel’ in Museum Boerhaave in het teken van Schoonheid. Van 20.00 tot 21.00 uur discussiëren drie wetenschappers in het Anatomisch Theater van het museum over schoonheid en de totstandkoming van schoonheidsidealen. Deze onderwerpen zullen zij van allerlei kanten belichten. Het debat wordt live uitgezonden op Radio 5. De deelnemende wetenschappers zijn Sylvia Holla, als sociaal wetenschapper verbonden aan de UvA; Albert van der Schoot docent esthetica en cultuurfilosofie aan dezelfde universiteit; en historicus Christian Greco, conservator bij het Rijksmuseum van Oudheden. Belangstellenden kunnen vanaf 19.30 uur binnenlopen. De toegang is vrij.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×