Grand Bazaar Marecollege

Op zaterdag 23 juni organiseren leerlingen, ouders en leerkrachten een Grand Bazaar op het Marecollege. Tussen 11.00 en 15.00 uur kunnen belangstellenden rondneuzen op een rommelmarkt, planten kopen, smullen van pizza’s, pannenkoeken en hartige taarten, en zich vermaken met allerlei activiteiten en spelletjes. Leerlingen laten hun talent zien als nagellakker,zanger, muzikant, schaker of smoothiemaker. De opbrengst van de bazaar, is bestemd voor de inrichting van de theaterzaal en keuken van het nieuwe schoolgebouw aan de Sumatrastraat, dat het Marecollege in de zomer van 2013 in gebruik neemt.

Ook worden er vitrines van aangeschafd, waarin leerlingen hun kunstwerken tentoon kunnen stellen. De bazaar maakt deel uit van de inzamelingsactie Marestroom, die een groep ouders begonnen is. Op www.marestroom.nl staat meer informatie over de acties.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×