Pierre van Hooijdonk overhandigt vaatje haring bij HCG Turkije

Gisteravond vond in het Honorair Consulaat-Generaal (HCG) van Turkije, aan het Kort Rapenburg, een bijzondere Haringparty plaats. Pierre van Hooijdonk overhandigde hierbij een vaatje haring aan Edzo Brinks, locatiehoofd Oude Vest van Stichting Gemiva, een tehuis voor verstandelijk gehandicapten. Van Hooijdonk werd geassisteerd door de Turkse Consul-Generaal Togan Oral. De jaarlijks terugkerende Haringparty stond dit maal geheel in het teken van sport. Honorair Consul-Generaal van Turkije, Joost Peters, benadrukte in zijn toespraakje de verbroederende werking van sport tussen mensen en culturen. Togan Oral gaf ook aan hoe belangrijk sport voor de jeugd is. Dweilorkest ‘Kleintje Pils’ verraste de gasten na de toespraken met een feestelijk optreden.
(Foto PR: vlnr: Consul-Generaal van Turkije Togan Oral, Edzo Brinks en Pierre van Hooijdonk)

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×