Fietser aangereden, automobilist gaat ervandoor

Gisteravond rond 18.30 uur raakte een personenauto, door een nog onbekende reden, een fietser op de Oude Singel. De fietser kwam ten val en werd met hoofdwonden naar het ziekenhuis vervoerd. De automobilist reed hard weg, zonder zich om het slachtoffer te bekommeren. Een getuige zette de achtervolging in, maar op de Hooigracht verloor hij de betreffende auto uit het oog. De VOA doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Naar bestuurder van de witte personenauto wordt gezocht. Het kenteken is bij de politie bekend. Mogelijke getuigen worden gevraagd zich te melden bij de politie. (Foto: www.district16.nl C. van der Star.)

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×