Samenwerkingsovereenkomst tussen Bonaventuracollege en Leidse bedrijven

Afgelopen dinsdag heeft de VMBO afdeling van het Bonaventuracollege, vestiging Boerhaavelaan, een samenwerkingsovereenkomst gesloten met het Leidse bedrijfsleven en instellingen. De overeenkomst garandeert stages en beroepenoriëntatie voor de leerlingen. Projectleider Aad Muller en docent Rita Zwart zijn erg gelukkig met de afspraak waaraan het afgelopen jaar hard is gewerkt. Vanaf het nieuwe cursusjaar in september zullen leerlingen uit het derde en/of vierde leerjaar bij bedrijven uit de dienstverlening, zorg of administratie ervaring op kunnen doen. Het Ondernemersfonds Leiden heeft een belangrijke rol gespeeld bij het bereiken van deze samenwerking. (Foto: PR.)

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×