A capellaconcert kamerkoor Con Passione

Morgenmiddag geeft kamerkoor Con Passione onder leiding van Ronald Threels een a capellaconcert in de Hooglandse Kerk. Op het programma staan koorwerken van Tallis, Hawes, Grieg, Manneke, Copland en Górecki. Het inloopconcert begint om 15.00 uur en duurt ongeveer 3 kwartier. Het is gratis toegankelijk, bij de uitgang is een collecte. Het veertien zangers tellende kamerkoor Con Passione uit Kaag en Braassem, staat sinds de oprichting in 1998 onder leiding van dirigent en concertzanger Ronald Threels. Het koor werkte mee in de cyclus cantatediensten in de Hooglandse en Pieterskerk in Leiden. Dit najaar staat het Requiem van Mozart op het programma.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×