Grote algemene verkeerscontrole in Leiden Noord

Vandaag tussen 09.30 en 15.00 uur heeft de politie een grote algemene verkeerscontrole gehouden op de Oegstgeesterweg. Speciaal voor deze actie was een controlepost ingericht op het terrein van voetbalvereniging UVS. Ook een aantal medewerkers van de Belastingdienst was daarbij aanwezig. Door de belastingdienst zijn in totaal 24 taxi’s onderworpen aan een controle, maar er werden geen concrete overtredingen geconstateerd. Agenten maakten acht keer een proces-verbaal op voor: verkeerd beladen voertuig (3), niet handsfree bellen, niet op de eerste vordering een rijbewijs kunnen tonen (2), niet op de juiste wijze het kentekenplaat bevestigd hebben en voor een kapotte buitenspiegel. Eén persoon werd aangehouden, omdat hij het stopteken niet opvolgde en twee personen moesten terplekke, of op het bureau, hun openstaande bekeuringen betalen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×