Theehuis ‘De Trotse Pauw’ feestelijk geopend

Gisteren is het theehuis bij de kinderboerderij in de Merenwijk officieel geopend door wethouder Roos van Gelderen. Kunstenaar Sonja Weekhout maakte voor de gelegenheid een versierde theepot, waaruit het eerste kopje werd geschonken aan een van de cliënten van Stichting De Haardstee. Martien Wesselman, directeur van de stichting, onthulde de naam van het theehuis aan het Merenwijkpad: ‘De Trotse Pauw’. De stichting, die zorg draagt voor het reilen en zijlen van het theehuis en de cliënten zijn erg blij met dit nieuwe project, waar naast het theehuis ook gewerkt gaat worden aan een grote moestuin. De bezoekers vermaakten zich uitstekend op het mooie terras en de kinderen konden aan de slag tijdens de workshops. (Foto: Stichting de Haardstee.)

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×