Kees van Leeuwen geeft een rondleiding door het nieuwe vlakkevloerthater in aanbouw. (Foto: Chris de Waard).

80 LAK-voorstellingen bij Theater Ins Blau

Op 21 september staat de eerste voorstelling gepland in het nieuwe Leidse vlakkevloertheater van Ins Blau aan de Haagweg. De oude gymzaal achter het Kunstcentrum Haagweg 4 wordt momenteel verbouwd tot theaterzaal met 200 stoelen en in het komende theaterseizoen staan daar in elk geval zo’n 80 voorstellingen geprogrammeerd. Ins blau heeft daarvoor de samenwerking gezocht met Stadspodia Leiden.

Vanmorgen gaven Ins Blau en Stadspodia een gezamenlijke persconferentie over de samenwerking. Aansluitend nam Chris de Waard een kijkje in het theater in aanbouw en sprak daar met Kees van Leeuwen (directeur Ins Blau) en Bart van Mossel (directeur Stadspodia).

Stadspodia zorgt voortaan voor de kaartverkoop, de marketing en de programmering. Dat laatste is in elk geval deze keer nog gebeurd in nauwe samenwerking met de medewerkers van het LAKTheater dat afgelopen zondag voorgoed de deuren sloot. De programmering voor het komende theaterseizoen staat op TheaterInsBlau.nl. Kaartjes zijn vanaf 16 juli te koop via StadspodiaLeiden.nl.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×