Groene IDeeCafé in teken van Matilo

Het Groene IDeeCafé van aanstaande maandag, staat in het teken van Matilo. Walter Schrader (huisarts en kunstenaar) legt uit wat magische vierkanten zijn en welke invloed ze kunnen hebben op mensen sinds de Romeinse tijd. Ludy Feyen (beeldend kunstenaar) vertelt over het waterkunstwerk dat samen met buurtbewoners is ontworpen en geplaatst wordt bij de tuintjes in het archeologische buurtpark Matilo. Janine Vermeulen (Atelj de Kim) toont een project waarin ze jongeren tijdens een maatschappelijke stage met buurtbewoners van Meerburg en Roomburg in contact bracht om hun verhalen en wensen op te tekenen. De avond begint om 20.15 uur en vindt plaats in Scheltema. Na afloop is er een zomerborrel met Romeinse hapjes en muziek door Ben &Friends. 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×