Overname klinisch chemisch laboratorium Diac door Atal-Medial. 

Het Diaconessenhuis draagt haar klinisch chemisch laboratorium per 1 juli over aan Atal-Medial. De medewerkers van het laboratorium, waaronder de klinische chemie, bloedtransfusie/hematologie, het fertiliteitlaboratorium inclusief IUI, bindingsanalyse en bloedafname vallen, worden door het bedrijf overgenomen. Atal-Medial is het grootste diagnostische centrum van Nederland. De reden voor de overdracht is schaalvergroting, en daarmee een blijvende garantie voor een uitstekende dienstverlening, efficiëntie en hoge kwaliteit. Het KCL van het Diaconessenhuis wordt op termijn een spoedlaboratorium waar ook de locatiegebonden werkzaamheden zoals bloedtransfusie en fertiliteit worden verricht. Laboratoriumbepalingen waarvoor geen spoed vereist is gaan dan voor analyse naar het laboratorium van Atal-Medial. De overname heeft voor huisartsen en verloskundigen als voordeel dat zij gebruik kunne maken van meer onderzoeksmogelijkheden. De bestaande prikposten in het Diac, Katwijk, Rijnsburg en Noordwijkerhout, blijven bestaan.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×