Nieuwe directeur voor Diaconessenhuis

Het Diaconessenhuis krijgt een nieuwe directeur bedrijfsvoering. Dr. Mark W. de Jong volgt per 16 september Hans den Hollander op, die naar de Tergooiziekenhuizen overstapt. Econoom De Jong heeft ruime bestuurlijke ervaring. Hij is sinds maart 2006 plaatsvervangend voorzitter van het College van OPTA, de onafhankelijke toezichthouder voor post en telecommunicatie. Eerder was hij werkzaam als algemeen directeur van Novay, voorheen Telematica Instituut, bekleedde hij verschillende directiefuncties bij KPN, werkte hij bij TNO en was hij consultant voor de OESO.  Bij het Diaconessenhuis zal hij samen met drs. Marja J.L.E. Weijers de tweehoofdige Raad van Bestuur vormen. Hij blijft als bijzonder hoogleraar diensteninnovatie verbonden aan de Universiteit van Amsterdam.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×