Juwelier aan Maarsmansteeg overvallen

Gisterochtend omstreeks 10.15 uur kwamen twee blanke mannen de juwelierswinkel van Rob van Gerner aan de Maarsmansteeg binnen. Winkelmedewerksters werden met een vuurwapen bedreigd en beide mannen gingen er daarna snel met de buit vandoor op de fiets. Een van de overvallers had een sporttas aan het stuur van zijn fiets hangen en kwam in de Breestraat ten val. De politie is op zoek naar getuigen die de man door de Breestraat hebben zien fietsen of andere info hebben. Zij worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844

Signalement man 1: blank gezet postuur ongeveer 40 jaar klein petje/mutsje tussen 1.70 en 1.80 m grijze jogging vest en een zwarte broek Deze man fietste weg richting de Boommarkt.

Signalement man 2: blank tenger/normaal postuur kalend achter op het hoofd tussen de 1.65 en 1.70 m tussen de 35 en 40 jaar vermoedelijk zwarte kleding Deze man fietste weg richting de Pieterskerk Goorsteeg.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×