Peurbakkentocht 2012 weer daverend succes!

Gisteravond keken duizenden toeschouwers naar de Peurbakkentocht, een daverende aftrap van de Leidse Lakenfeesten 2012. Het weer hield zich fantastisch en zo konden Leidenaren en veel mensen van buiten de Sleutelstad genieten van een prachtig spektakel. Centrummanager Erwin Roodhart praatte de fleurige wateroptocht aan elkaar en deed niet onder voor zijn illustere voorgangers als Aad van der Luit en Chris Verplancke. Café ‘De Roze Beurs’ veroverde met haar dracculaboot de eerste prijs in de categorie Bedrijven; de Voedselbank Leiden e.o. behaalde de eerste prijs met ‘de crisisvaart’  in de categorie Verenigingen en Musicalgezelschap Otis kreeg de eerste prijs in de categorie Muziek met haar indrukwekkende Mozartboot. (Foto’s: Emile van Aelst.)

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×