17-jarig meisje de bosjes ingetrokken

In de nacht van afgelopen zaterdag op zondag, omstreeks 03.30 uur, werd een 17-jarige Leidse van haar fiets getrokken en de bosjes in gesleurd op de Kruisherenweg. Het meisje was op weg van Leiden naar Zoeterwoude. Ongeveer 25 meter voor de betonblokken greep een onbekende man haar vast. Door de val kwam zij op haar buik terecht en haar belager ging bovenop haar zitten en kneep haar keel dicht toen zij begon te gillen. De man eiste geld, maar ging ervandoor zonder buit. De fiets van het meisje, dat enige tijd in de bosjes bleef liggen, was achtergebleven op de weg. In de tussentijd passeerden diverse mensen de plek. De politie wil graag spreken met getuigen die zijn langsgereden op de fiets of brommer, of mensen die menen de man gezien te hebben. Het betreft een blanke man tussen de 20 en 30 jaar oud, ongeveer 1.80 meter lang en hij droeg een capuchon op het hoofd. Het is niet bekend of hij met een vervoersmiddel was. Wie meer informatie heeft over deze zaak wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×