Politiehelikopter speurt naar verdwenen inbreker

In de nacht van afgelopen vrijdag op zaterdag, rond 01.00 uur, kreeg de politie een melding van een alerte getuige over een mogelijke inbraak. Deze had een man over een schutting zien klimmen van een huis aan de Homeruslaan. De inbreker werd even daarna niet meer in het betreffende huis aangetroffen en agenten zetten daarom de buurt af. Omdat er aanwijzingen waren, dat de inbreker nog in de buurt was, werden ook een politiehond en een helikopter ingezet. Ondanks de zoekactie, die ruim twee uur duurde, is niemand aangetroffen. De politie doet onderzoek naar de inbraak en verzoekt mogelijke getuigen zich te melden via 0900-8844.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×