Juwelier zet beelden overvallers online

Afgelopen vrijdagmorgen werd juwelier Van Gerner aan de Maarsmanstraat overvallen. Eigenaar van de winkel, Rob Van Gerner, heeft de met de beveiligingscamera’s opgenomen beelden van de overvallers op zijn website gezet. Op de website van Van Gerner zijn de overvallers, vermoedelijk oost-europeanen, duidelijk te zien.

Van Gerner was tevens verbaasd over het niet te bereiken alarmnummer 112. “Het alarmnummer 112 was in gesprek. Naar mijn indruk wel een aantal minuten. Vier maal geprobeerd te bellen tijdens de achtervolging per fiets. Bij doorverbinden naar de Politie Leiden ook daar alles in gesprek. Ik heb uiteindelijk opgegeven en de winkel gebeld.” meld Van Gerner op zijn website.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×