Rabobank Wensenfonds: stemmen kan nog tot 31 augustus

Vijftig wensen verdeeld over zes categorieën: zorg, onderwijs, maatschappelijke dienstverlening, sport, cultuur en muziek, buurt en wijk. Van kluisjes voor bewoners van een verpleeghuis of wilgenhutjes op een schoolplein, tot kleding voor de reddingsbrigade, een elektrische piano of nieuwe stoelen voor een biljartcentrum. Inwoners van Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest bepalen welke wensen gaan winnen. Uit elke categorie wordt de wens met de meeste stemmen uitgevoerd. De winnaars worden bekendgemaakt op de Coöperatiedag van de Rabobank op 25 oktober 2012.

Kees de Grauw, directeur particuliere zaken van de Rabobank Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, vertelt aan Melle Tuik over het Rabo Wensenfonds.

Stemmen kan nog tot en met 31 augustus via de website www.rabobankwensenfonds.nl/stemmen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×