Leidenaars vast op verdenking van inbraak

Zondagmiddag heeft de politie twee Leidenaars van 37 en 38 jaar aangehouden, op verdenking van inbraak. De 37-jarige ging in de omgeving van de Leidseweg langs de deuren, om kaarten voor daklozen te verkopen. Een getuige zag hoe de 38-jarige Leidenaar van het terrein van een huis aan de Leidseweg kwam lopen en zich bij de “kaartverkoper” voegde. Daarna ging het tweetal er vlug vandoor, richting Trompstraat. Even later bleek dat het huis dat bezoek gehad had van de 38-jarige Leidenaar, doorzocht was. De ingeseinde politie kon beide mannen dankzij beschrijvingen van getuigen, in de omgeving aanhouden. Ze hadden geen spullen bij zich die naar de inbraak leidden. De politie doet onderzoek naar de inbraak en wil graag spreken met mensen die de verkoper aan de deur gehad hebben, of hem in de omgeving van de Leidseweg gezien hebben. Ook andere informatie is welkom. Wie de politie kan helpen, kan bellen naar 0900-8844.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×