Inloopbijeenkomst Borstkankervereniging in Diaconessenhuis

Op maandag 16 juli organiseert de regionale afdeling van de Borstkankervereniging Nederland een inloopochtend in het Diaconessenhuis. Tussen 09.30 en 11.30 uur kunnen vrouwen die borstkanker gehad hebben terecht in de kapel. Daar is ruimte voor lotgenotencontact en het uitwisselen van ervaringen. De bezoekers kunnen er ook terecht met vragen en kunnen praktische tips krijgen over bijvoorbeeld protheses, aangepaste bh’s en badpakken. Iedere derde maandagochtend van de oneven maanden en iedere derde woensdagavond van de even maanden worden deze inloopbijeenkomsten in het Diaconessenhuis gehouden. Iedereen is welkom, dus ook mensen die niet bekend zijn bij het Diac. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×