Pyromaan slaat toe: vrachtwagen en busje in de fik

Afgelopen nacht zijn twee voertuigen in brand gestoken op het terrein aan de Marienhaven in Warmond. Rond 22.10 uur kreeg de vrijwillige brandweer van Oegstgeest een melding, dat er een busje in brand stond. Het vermoeden, dat het hier om brandstichting ging bestond al, alleen waren de middelen voor een grootscheeps onderzoek op dat moment niet voor handen. Twee uur later kwam er echter een tweede melding binnen van een brandende vrachtwagen op dezelfde locatie. Een buurtbewoner, die zijn hond uitliet, zag een man bezig bij de vrachtwagen. De pyromaan schrok en nam de benen. Agenten openden een klopjacht opzoek naar de dader, waarvan de getuige een signalement had doorgegeven. Diverse auto’s en personen werden staande gehouden. Het is nog niet bekend of de pyromaan gepakt is. (Foto: www.district16.nl M. Wonnink.)

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×