Dr mr Piet Hein Coebergh benoemd als Lector PR en Social Media

Om met de opleiding Communicatie toonaangevend te zijn en maximaal aan te sluiten op de nieuwe behoeften van het beroepenveld, start Hogeschool Leiden per 1 augustus met het Lectoraat PR en Social Media. Hiermee heeft Hogeschool Leiden nu 14 lectoraten en een kenniskring. Dr mr Piet Hein Coebergh (1966) is als docent sinds 2011 aan dit instituut verbonden en wordt nu benoemd tot Lector PR en Social media. Coebergh studeerde bedrijfskunde op Nyenrode en in Antwerpen (BBA) en bestuurskunde en rechten aan de Universiteit van Amsterdam. Aan TiasNimbas behaalde hij zijn MBA en in 2011 promoveerde hij aan de Universiteit van Bradford op het communiceren van strategie. De nieuwe Lector publiceerde diverse boeken en artikelen over PR en transparantie. Meer informatie over Coebergh is te vinden op //nl.linkedin.com/in/pietheincoebergh

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×