Insluiper 'neemt douche'

Een goede bekende van de politie, een 30-jarige Leidenaar, viel gisteravond door de mand, toen hij een studentenflat aan de Klikspaanweg was ingeslopen. Een student belde rond 17.00 uur de politie, omdat hij de Leidenaar door de flat zag lopen en de zaak niet vertrouwde. Terwijl de insluiper nog in het flatgebouw was, zette de politie de omgeving af en een paar agenten gingen naar binnen op zoek naar de man. Die had zich verstopt in een doucheruimte en weigerde de deur open te doen, omdat hij zich nog moest afdrogen. Na een tijdje kwam hij toch naar buiten en hoewel zijn bovenlichaam bloot was, had hij zijn spijkerbroek en schoenen nog gewoon aan. De insluiper werd direct door de agenten herkend en meegenomen naar het bureau.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×