Midnight Walk op 7 september: culturele avondwandeling door Leiden

Vrijdag 7 september kan Leiden cultureel verantwoord en voor het goede doel aan de wandel. Voor de tweede keer is er de 4 kilometer lange Midnight Walk door de binnenstad van Leiden. Laat je verrassen door muziek, dans, poëzie en ludieke happenings. Opbrengst van de Midnight Walk gaat naar Java Village.

De start van Midnight Walk 2012 is tussen 20.30 en 21.30 uur op de Beestenmarkt, waar de laatste wandelaars voor middernacht ook weer terug worden verwacht. Een tiental restaurants in de stad serveert die avond een speciaal Midnight Walkmenu.
Deelnermers betalen €10 inschrijfgeld voor de wandeling. Iedereen kan meedoen, zowel individueel als in groepsverband met familie, vriendenclub, personeelsvereniging of sportteam. Aanmelden kan via www.midnightwalk-leiden.nl

De opbrengst gaat naar de Leidse stichting Java Village die ongeletterde vrouwen op West-Java (Indonesië) helpt een betere toekomst op te bouwen door een educatie- en microkredietprogramma voor 250 vrouwen te organiseren.
Tijdens de eerste editie van Midnight Walk op 9 september 2011 liepen 1000 wandelaars mee. De organisatie is dit jaar in handen van serviceclub Zonta aan de Leede en zij hopen dat aantal te overtreffen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×