De Japanse Zomer van Papa Tio, foto: PR.

Tweede project ‘Kunst in de Etalages’ van start

Met als thema ‘Japanse Zomer’ gaat het tweede project van ‘Kunst in de Etalages’ van start. Ondernemers Ursula Smeele, Barbara van Druten, Elles van Goozen en Huib van Zessen coördineren kunst en etalages, met het doel de binnenstad te verfraaien en het publiek kennis te laten maken met allerlei kunstvormen. Papa Tio, (alias voor kunstenaar Theodoor Flach), heeft een bijzondere etalage gecreëerd, geïnspireerd op ‘Japan in de zomer’ aan de Breestraat 19. Het project is een initiatief van Stadslab Leiden. Makelaars en kunstenaars die interesse hebben, kunnen zich aanmelden via: www.stadslableiden.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×