Gerhard Rekvelt met iets meer haar dan hij nu heeft; foto: Politie Hollands-Midden.

Autistische Gerhard Rekvelt vermist

Sinds zaterdagavond wordt de 43-jarige Gerhard Rekvelt vermist. De autistische Voorschotenaar bracht zaterdag rond 22.00 uur nog een bezoek aan zijn vader. Daarna heeft niemand hem meer gezien. Rekvelt zou zondagmorgen weer bij zijn vader langs gaan, maar kwam niet. Ook verscheen hij gisteren niet op twee afspraken. Zijn familie en de politie maken zich grote zorgen over zijn welzijn. Gerhard Rekvelt is autistisch en heeft depressieve stemmingen. Hij heeft vermoedelijk alleen een identiteitsbewijs bij zich en geen geld of bankpas. Ook is bij zijn woning zijn fiets, zijn enige vervoermiddel, aangetroffen. Rekvelt is een blanke man van 43 jaar oud. Hij is 1.80 meter lang. Hij draagt een ringetje boven zijn linkeroog. Het is niet bekend welke kleding hij droeg op het moment van zijn verdwijning. Wie de Voorschotenaar sinds zaterdagavond nog gezien heeft, weet waar hij is, of de politie op een andere manier kan helpen, kan bellen naar 0900-8844.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×