Roemenen vast voor diefstal tandenborstels

Zaterdagavond zijn drie Roemenen aangehouden, omdat zij onder andere elektrische tandenborstels hadden gestolen. Het gaat om mannen van 20, 21 en 29 jaar oud. Twee van hen wilden chips afrekenen bij de Albert-Heijn aan het Bevrijdingsplein. Omdat de vrouw achter de kassa het verdacht vond dat ze allebei een grote rugzak droegen, vroeg zij of ze daarin mocht kijken. Hierop gingen de twee er ogenblikkelijk vandoor. De medewerkster zette de achtervolging in en wist één van de rugzakken te grijpen. Het tweetal holde verder richting roltrap en garage, met in hun kielzog de vrouw die de tas vast bleef houden. Uiteindlelijk moest de medewerkster de achtervolging staken. Ze nam de rugzak mee naar het kantoor van de supermarkt en zag dat er tien elektrische tandenborstels inzaten. De inmiddels ingeseinde politie, kon de drie Roemenen in de omgeving van de winkel aanhouden. In de rugzak die ze nog bij zich hadden, zaten nog een tandenborstel en fruit.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×