De Singelpark Design Expo is tot en met 9 september elke dag te bezoeken. Op werkdagen van 8.00 uur tot 18.00 uur en in het weekeinde van 10.00 tot 17.00 uur. Elke zaterdag en zondag is er om 14.00 uur een rondleiding. (Foto: Chris de Waard).

Singelpark Design Expo nog hele zomer bij Volkenkunde

Nog tot eind van de zomer is de Singelpark Design Expo te zien in de tuin van Museum Volkenkunde. De tentoonstelling laat de zes verschillende ontwerpen zien die nationale en internationale landschapsarchitecten maakten voor het Singelpark. Ook wordt bij elk ontwerp de beoordeling gegeven van de adviescommissie onder leiding van burgemeester Lenferink. Afgelopen zaterdag werd de rondleiding gegeven door Michelle de Roo van Stadslab Leiden. Chris de Waard liep mee.

Elk weekeinde worden er om 14.00 uur rondleidingen gegeven door vrijwilligers van Stadslab Leiden, maar iedereen kan ook op eigen gelegenheid de expo bezoeken tijdens de openingstijden van het museum.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×