Voor de metamorfose.

schutting.jpg

Na de metamorfose.

(Foto oude situatie: Chris de Waard, nieuwe situatie: Centrummanagement Leiden).

(Ver)schutting wordt kunstwerk

Afgelopen donderdag klaagde GroenLinks-raadslid Walter van Peijpe dat de schutting om de bouwplaats bij het Aalmarktblok zo lelijk is. Een verschutting dus. Wethouder Van Woensel antwoordde dat hij er toevallig net zo over dacht en inmiddels actie had ondernomen. Vandaag is het resultaat te zien. Het Centrummanagement Leiden, Leiden Marketing, de gemeente en Provast sloegen de handen ineen en toverden de bouwplaats om in een waar kunstwerk.

De omheining van de bouwplaats biedt vanaf nu plaats aan wisselende exposities. Ook kunnen mensen er zelf hartekreten op achterlaten. ’s Avonds wordt de ‘cultuurwand’ verlicht met energiezuinige led-spotjes.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×