Geluid vleermuizen beschikbaar als ringtoon

De vleermuizenexcursie, die op 29 juni jl. in de Leidse Hout werd gehouden, trok een grote groep deelnemers. De wandeling werd georganiseerd door de gemeente Leiden en Bureau Stadsnatuur. Het was gelukkig een mooie, windstille zomeravond, waardoor de vleermuizen goed te traceren en, met speciale detectoren, te horen waren. Eén van de deelnemers, Floris van Manen, heeft de geluiden opgenomen en deze vertraagd, waardoor ze geschikt zijn gemaakt voor ‘mensenoren’. De geluiden zijn ook te downloaden ook als ringtonen voor I-phone en Android: www.leiden.nl/vleertoons
(Geblinddoekte vrijwilliger traceerde als ‘vleermuis’ geluid via een detector, foto: Jacqueline Borg.)

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×