Jong stelletje beroofd op Pieterskerkstraat

Een jong stelletje, dat in de nacht van afgelopen zondag op maandag rond 01.45 uur op een bankje zat aan de Pieterskerkstraat, is beroofd door twee mannen. De 20-jarige jongen uit Leiderdorp en zijn 19-jarige vriendin zaten gezellig wat te praten na een avondje stappen en zagen ineens twee onbekende mannen op hen afkomen. Onder bedreiging van de straatrovers gaf het stelletje twee mobieltjes en bankpas af en bleef onthutst achter. De politie is op zoek naar getuigen. Die zich kunnen melden via 0900-8844. De mannen zijn beide negroïde en spreken Nederlands.

Signalement dader 1: een negroïde man van rond de 30 jaar oud. Hij is 1.75 tot 1.80 meter lang met een fors postuur en droeg donkere kleding.
Signalement dader 2: een negroïde man van rond de 25 jaar oud. Hij is ongeveer 1.80 meter lang en heeft een normaal postuur en droeg eveneens donkere kleding.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×