In november 2010 schreeuwde Leiden om cultuur. Het protest was ondermeer gericht tegen de BTW-verhoging op toegangskaartjes. Die is nu teruggedraaid. (Archieffoto: Chris de Waard).

Theaterkaartjes goedkoper door BTW-verlaging

De kaartjes van theatervoorstellingen zijn wat goedkoper geworden. Doordat de BTW-verhoging van 6% naar 19% per 1 juli is teruggedraaid, zijn ook bij Stadspodia de prijzen naar beneden bijgesteld. Via de nieuwe website van Stadspodia kunnen voortaan alleen nog e-tickets worden gekocht. Vroegboekers, krijgen van Stadspodia 10% korting op toekomstige voorstellingen. Zo wil directeur Bart van Mossel de vaste trouwe klanten tegemoet komen. “Die hebben nog de hoge prijzen betaald en uit overleg met de belastingdienst blijkt dat we ze niet achteraf de goedkopere prijs mogen geven.”

Directeur Bart van Mossel van Stadspodia Leiden is blij. Met de nieuwe website, de BTW-verlaging en het nieuwe systeem van e-tickets.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×