Heler van sieraden opgepakt

Een 31-jarige man uit Voorschoten is afgelopen donderdag aangehouden op verdenking van heling van sieraden. De man probeerde bij een Haagse juwelier sieraden te verkopen, maar deze herkende de koopwaar als eigendom van een goede klant uit Voorschoten. Toen de juwelier de klant belde om een en ander te checken nam de heler direct de benen. De eigenaresse van de sieraden belde meteen de politie, die eenmaal ter plaatse, even later de deur opende voor de heler, die aanbelde. De man schrok zich dood, toen een agent in de deuropening stond. De Voorschotenaar had de juwelen bij zich, misschien met het idee om deze terug te laten kopen door de vrouw. Hij werd echter meteen in de kraag gevat en kon mee naar het bureau. De politie doet verder onderzoek naar de zaak.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×