De brandweer had de brand snel onder controle. (Foto: S. Hoogenkamp / District 16).

Kat overleden na verwoestende brand

Zondagavond rond 19.00 uur heeft een verwoestende brand een woning aan de Bloemhofstraat in de as gelegd. De brandweer van Leiderdorp en Leiden werden om iets voor 19.00 uur naar de Bloemhofstraat gestuurd voor een melding van brand. Bij het aankomen van de brandweer sloegen de vlammen al uit de woning. De vuurzee ging gepaard met grote rookwolken die te zien waren boven Leiderdorp.

Bewoners waren gelukkig niet meer in het pand aanwezig. De brandweer heeft wel een kat uit de woning gehaald en geprobeerd te reanimeren. Dit mocht helaas niet meer baten. Uit het huis van de buren is nog wel een levende kat gered. De brandweer heeft de brand geblust, de politie gaat onderzoek doen naar de oorzaak van de brand. De woning heeft flinke schade opgelopen.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×