Op 15 juni was fotograaf C. van der Star ter plaatse op de Oude Singel. ( Foto: C. van der Star / District 16 ).

Politie zet Opsporing Verzocht in na aanrijding Oude Singel

Dinsdag zal Opsporing Gezocht aandacht besteden aan een aanrijding op de Oude Singel van vrijdag 15 juni dit jaar. Bij de aanrijding raakte een 50 jarige fietsster uit Leiden ernstig gewond. De vrachtwagen is hierna, zonder om te kijken naar de gewonde vrouw, doorgereden richting de Hooigracht.

Na het ongeval riep de politie getuigen op om zich te melden. Via Twitter werd opgeroepen uit te kijken naar een witte ISUZE. Deze kleine vrachtwagen werd al snel in Stolwijk gevonden, van de bestuurder(s) ontbreekt ieder spoor.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×